Information

Opdatering – Aflysninger og Corona konsekvenser for Herlev Håndbryggerlaug

Kære medlemmer,

Planen var at vi skulle genopstarte vores aktiviteter i Herlev Håndbryggerlaug nu på tirsdag, den 22. september. Men over de sidste par dage har bestyrelsen genovervejet situationen ud fra de udmeldinger og anbefalinger der kom fra myndighederne. Og efter statsministerens udmelding i går, så tager vi nu konsekvensen af det og udskyder opstarten endnu engang.

Herlev Håndbryggerlaug aflyser derfor al aktivitet, foreløbigt til og med den 5. oktober 2020

Selvom vi er under de 50 personer der kan samles, så mener vi ikke at der er forsvareligt at vi mødes når anbefalingerne er at holde 1 meters afstand, begrænse tæt fysiske kontakt og reducere antallet af kontakter privat og socialt.

Vi ved endnu ikke hvilke yderligere tiltag og konsekvenser der kommer, men vi må forberede os på at årets sidste aktiviteter måske heller ikke kan gennemføres. Vi vil dog forsøge at gennemføre det der kan lade sig gøre, om end det måske kommer til at ske på en anden måde end vi er vant til, her tænker jeg på vores generalforsamling og klubmesterskab.

Vi håber på jeres forståelse og håber at alle har øl på lager til at komme igennem denne svære tid

Opdatering følger…

Højt skum
 

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug