Information

Aflysninger og Corona konsekvenser !

Kære medlemmer,

Tak for sidst, det var en hyggelig aften med smagning af gode øl og lækre små hapser hertil. Tak til Arne og Kim D. for at guide os godt igennem!

Som I alle ved har Corona nu fået mange konsekvenser rundt omkring i Danmark og det begynder også at påvirke os i Herlev Håndbryggerlaug.

For det første er DØE generalforsamlingen aflyst, dvs. at vores lille delegation som skulle have deltaget og præsenteret vores to øl, en APA og en APL, for de ca. 250 deltagere sammen med tre andre bryglaug ikke bliver til noget i år, men mon ikke vi kan finde en anden anvendelse af øllet når vi er på den anden side?

Vi følger som alle andre løbende situationen og de anbefalinger der kommer, og foreløbigt tager vi konsekvensen og informere om følgende:

  • Klubaften den 24. marts er aflyst
  • Tur til Alefarm den 4. april er udsat

Vedr. Booking og brygning i lokalerne, så skulle der ikke være nogle forhindringer i det.  Vi vil dog anbefale dem som skal brygge de næste par uger, om lige at lade vandet løbe lidt da skolerne holder lukket, og vandet derfor kommer til at stå stille i perioden.

Der kan komme flere tiltag og flere aflysninger, men vi afventer ydereliger tiltag og følger de anbefalinger der kommer fra myndighederne.

Højt skum
 

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug