Information

Planlægning af øl til Herlev byfest

Hej ALLE bryggere i Herlev Håndbryggerlaug.


Vi nærmer os den 13 februar 2024, hvor vi skal finde ud af om klubben skal repræsenteres ved Herlev byfest, som vi har gjort mange gange før med noget godt øl. Bestyrelsen ser meget gerne at alle som benytter klubbens lokaler til at brygge, deltager i dette møde, eller idet mindste giver livstegn fra sig om at man gerne vil brygge noget øl til denne begivenhed, Oplægget kan være at vi serverer sidste års topsællerter, Champagne øl, IPA, Stout og Pilsner. Andre forslag er velkomne.
Chresten har foreslået at vi kunne have nogle ekstra haner, hvor man servererede noget forskelligt øl, hvis man skiftede øl på hanen hver 2.-3 time., dette øl kunne nogle bryggere lave i forbindelse med at de bryggede noget øl til sig selv, hvis de så lavede en fustage ekstra til klubben som de selvfølgelig nok skulle få refunderet, med mindre de vil sponsere det til klubben.


Bliver der noget til overs, kan det drikkes på klubaftener samt bestyrelsesmøder.


Keep on Brewing
Kent Brunstedt
Formand – Herlev Håndbryggerlaug