Information

NY KLUBMESTER

Hej alle gæve bryggere.
Tak for en hyggelig aften.

Dette års klubmester er fundet i den vanskelige stilart 7 som er Hvede øl, herunder er der 3 underkategorier.

Weizen/weisbeer , Dunkelweisen samt Belgisk Wit.

Der var tilmeldt 14 øl, men der blev kun indleveret 13 øl som dommerne har duftet og smagt på, og efterfølgende givet point, spredningen var stor i pointgivningen, hvilket vi også kunne smage efterfølgende, nogle med stilartsfejl som gjorde at de ikke fik så mange point og andre var lige i skabet.

Ikke overraskende havde Tonni kreeret en suveræn lækker hvede øl Ala sydtysk Weizen, han kan nu kalde sig klubmester i denne disciplin, for han vandt med dommerstemmerne 41 point, STORT TILLYKKE.

I resten af de indleverede øl er der plads til forbedringer, hvilket bringer et forslag på banen om at når Tonni har bestemt sig for hvilken kategori vi skal dyste i næste år, så prøver vi at arrangere et fællesbryg, hvor vi ser på hvad der skal til for at lave en øl som scorer høje point. Det kunne være sjovt om der var flere øl tæt på 40 point eller måske over, så vi kan højne niveauet i klubben.

Tommy og Kent blev nr. 2 med 38 point.

Henrik Back blev nr. 3 med 37 point, rart at se Henrik blande sig i striden om klubmesterskabet det har helt sikkert hjulpet ham at han er begyndt at læse til øl dommer, for det er næsten en brygger uddannelse.

Kim, vores afgåede formand gjorde comeback med to øl og fik en flot placering med en 4 og 5 plads.

Det var rart at se den store deltagelse, men der er plads til flere deltagere.
Alle jer som har deltaget i klubmesterskabet får en bedømmelse af jeres indleverede øl.

Keep on brewing.

Formanden

Se alle billederne  KLIK HER