Information

Tilmelding til bryggeri besøg hos Det Våde Får i Helsinge lørdag d. 1. april 2023

Kære medlemmer,

Her endnu en tilmelding….

Tilmelding til bryggeri besøg hos Det Våde Får i Helsinge lørdag d. 1. april 2023

Så nærmer tiden sig for årets legendariske bryggeri besøg. I år går turen til Helsinge hvor vi skal besøge Det Våde Får på Tolykkegård og hvor vi skal smage et bredt udvalg af deres gode øl.

Udover at smage det gode håndbrygget øl og hører om bryggeren og bryggeriet og hvad gården ellers byder på. Så har bryggerkonen lovet at servere en 70’er inspirerede bryggerfrokost og der er helt sikkert mulighed for at tilkøbe ekstra smagsprøver af det gode øl.

Turen foregår med tog og og bus og vi mødes på Herlev Station, lørdag den 1 april kl. 9.00

Hjemturen foregår på samme måde, men selvfølgelig først når vi har drukket og spist op.

Når turen går tilbage mod København kan du vælge at sige tak for i dag og stige af toget hvor du vil, eller du kan vælge at fortsætte på dødsruten, hvor vi fortsætter mod flere spændende øl-oplevelser.

Prisen for arrangementet er for medlemmer kun kr. 250,00 som indeholder smagning af minimum 6 øl, frokost og forplejning i toget (klubben giver et pænt tilskud). Derudover skal du selv afholde rejseudgiften med tog og bus, så husk rejsekort!

Det er muligt at invitere en ven eller konen med på denne tur, dog helt på eget ansvar. Prisen for ikke medlemmer er kr. 370,- og DU skal sørge for indbetaling af dig og gæsten ved at angive ”Det våde får + dit navn +1” på indbetalingen til foreningens konto: 2277-6276 923 933

Vigtige informationer:

Vi mødes lørdag den 1. april kl. 9.00 på perronen på Herlev station (toget afgår kl. 9.30 mod Frederikssund og vi venter ikke på nogen!).

Vi håber at rigtig mange vil deltage på turen, men forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldinger.

Tilmelding nu og senest tirsdag den 28. marts kl. 12 til formanden på mail@herlevbryg.dk
(husk at oplyse om du kommer alene, eller har en med?)

På bestyrelsens vegne

Højt skum

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug