Information

Tak og vigtig informationer…

Kære alle,

Tak til Asger for en fremragende tema aften i tirsdags hvor vi alle fik lidt nyttigviden om gær, dej og mel og mere til. Der blev æltet igennem og bagt til den store guldmedalje og hver en krumme blev spist. Bageopskrifterne kommer snarrest til at ligge i værktøjskassen på hjemmesiden.
Tak til alle der deltog, det var sjovt og hyggeligt!

Se de spændene bageopskrifter KLIK HER

Herunder følger diverse informationer til alle!

Gratis gær:
Thor har af Frank fra Humlecentralen fået ca. 24 pakker A38 Juice vådgær som er perfekt til New England Style IPA, som jo er en af stilarterne til årets klubmesterskab.
De har været en tur omkring Munchen og således haft et par ekstra dages transport og Frank har derfor fået dem erstattet og i stedet for at smide dem ud, har han tilbudt dem til klubben, så vi siger mange tak!
De fejler formentlig ingenting, men man skal selvfølgelig lige lave en gærstarter først. De ligger i køleskabet til fri afbenyttelse. (se vedhæftet)

Vigtig info:
Næste klubaften er den 11. oktober og her står aftenen på oprydning, sortering og kassering….!
– Derfor er det meget vigtigt at ALLE der har ting stående i lokalerne og specielt på lagret sørger for at få flyttet ting til egen hylde, det gælder både brygudstyr, spande, kasser og flasker, tomme eller fyldte. Altså, personlige ting, udstyr, flasker mv. der ikke er på egen hylde skal fjernes, elleres kasseres det!
– Store gærtanke og træfade skal være markeret med navn, på samme måde som øl til eftermodning og karbonering, der skal som altid være navn, dato og årstal på ellers drikker vi det…
– Det gamle malt vi for flere år siden fik fra DTU kasseres også, så hvis du vil have noget af det så sørg for at mød op fra start inden det bæres væk!

Generalforsamling:
Husk at Generalforsamling er den 25. oktober kl. 19. Indkaldelse mv. følger senere.

God weekend til alle

Bestyrelsen

Højt skum

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug