Information

Aflysninger og Corona

Kære Medlemmer,

Ja, det var jo ikke ligefrem opløftende oplysninger statsministeren kom med mandag aften, specielt ikke at forbuddet mod store forsamlinger fastholdes til og med august, hvilket jo gør at Herlev festugen nok også aflyses da den ligger i uge 35, altså i sidste uge af august.

Jeg har kontaktet festivalledelsen for at hører om der var planer om at udskyde festivallen, eller helt at aflyse den i år, hvilket de på nuværende tidspunkt ikke kunne svare på?

De afventer at få retningslinjer fra kommunen og vi får besked så snart de har noget nyt, men nok ikke før efter påske.

Men, på baggrund i retningslinjerne fra myndighederne om at man ikke må samles mere end 10 personer, foreløbigt indtil 10. maj. Og med forventningen om at Herlev Festugen meget sandsynligt aflyses. Samt anbefalingerne om at man bør holde sig hjemme og undgå unødig kontakt med andre, har bestyrelsen besluttet at annullere al aktivitet i Herlev Håndbryggerlaug, foreløbigt til og med august 2020

Herlev Håndbryggerlaug aflyser derfor:

  • Alle klubaftner til og med august 2020
  • Sommerfest den 13. juni 2020
  • Festugen og alle fællesbryg*

* Hvis Herlev festugen alligevel gennemføres, eller hvis den flyttes til en anden uge, så vil bestyrelsen vurdere om vi fortsat deltager, både i forhold til om vi kan nå at brygge øl hertil, men også i forhold til om arrangementet flyttes til en uge hvor flest mulige kan deltage.

Vi giver besked hvis det gennemføres, og det øl der pt. er brygget gemmes til senere nydelse.

Så snart vi har nyt hører i fra os, men vi er sikker på at mange familier har meget at se til i disse tider og derfor nedprioriteres aktiviteterne. Vi håber dog at vi snart kan ses over en kop godt øl. Og vi satser på at øllets dag, lørdag den 5. september ikke aflyses, men at vi kunne mødes til en kop øl rundt om i landet?

God påske til jer alle og pas godt på hinanden!

Højt skum
 

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug