Tour de biere

Kære alle.
Tak for en fantastisk sommerfest i lørdags og specielt tak til Chresten, Thor og Arne for lækker lækker mad!
Som nævnt og tidligere skrevet er vi i Herlev Håndbryggerlaug udvalgt til at få besøg af cykØLløbet Tour de Biere 2017 som starter i Århus den 24. juni og ender i Brøndby den 2. juli.
Helt specielt for turen i år er at vi har en lokal håndbrygger med, idet vores helt egen næstformand, Kent Brunstedt, stiller klar til start og cykler med på hele distancen som er 650 km.
Torsdag den 29. juni lægger Tour de Biére vejen forbi Herlev omkring ca. kl. 16.15 og vi har lovet at servicere rytterne med lidt af vores gode håndbryggede øl, samt byde på lidt kaffe og vand til servicebilerne. Som en lille ekstra bonus har Arne lovet at bage pandekager og Chresten har lovet at lave Ferskenølis med lys maltcrumble og kandiseret rabarbardrys, hvilket vi servere som en overraskelse til rytterne og alle som kommer forbi og hilser på.
Vi vil gerne have at så mange medlemmer som muligt kigger forbi og giver en hånd med det praktiske og hygger sammen et par timer og koner m/k og børn er også velkommen. Så hvis du har mulighed for at komme og give en hånd med torsdag den 29. juni, ca. ml. kl. 15-18 så skriv til formanden, så vi har et overblik over hvor mange der kommer og hvor mange pandekager der skal bages.
Læs mere om touren her: http://tour.ale.dk/
SU: Mandag den 26. juni kl. 1200. Er du derimod forhindret, så meld gerne afbud.
PS: Husk at i morgen tirsdag den 13 mødes vi i klubben kl. 19 og flytter klubbens sager fra skolebetjenten lager og tilbage på vores eget lager. Hvis du også har noget stående der, så vil det være en god ide at komme og få sorteret i det så det kan være på egen hylde.

Højt skum
Med venlig hilsen
Kim Bille Christensen