Nyheder

Tema Team aften “Mini kursus som øl dommer” tirsdag den 28. februar kl. 19.00

Kære medlemmer,

Tak til Asger for gode gule ærter i januar, de smagte dejligt!

I morgen holder mange måske vinterferie og derfor har vi ikke tradition for at mødes i uge 7 og derfor er der ikke klubaften i morgen – Blot til info!

Tema Team
Til gengæld nærmer tiden sig til vores næste Tema Team aften “Mini kursus som øl dommer”. Her vil Kent (som er øl dommer) i selvskab med vores to klubmesterskabs øl dommere, Jens Trap og Bjarne Raun Levin, sammen fortælle lidt om hvad det vil sige at være øl dommer. Hvad lære man lære og hvad kan man bruge en øl dommeruddannelse til.
Der er ingen krav om at man efterfølgende skal tilmelde sig et øl dommer kursus eller noget. Det er kun for at informere, men måske kan du lære nogle ting som du kan bruge i dit næste bryg.

Ud over lidt information om det at være og blive øl dommer, så vil de samtidige byde på en ølsmagning og forklare lidt om de værktøjer og smageskemaer man som øl dommer bruger til at bedømme en øl og de vil undervejs give lidt gode råd i forbindelse med brygningens faser til hvordan vi selv kan forberede og forbedre de øl vi påtænker at indlevere til klubmesterskab og andre konkurrencer. Herunder kommer de ind på emner som vandbehandling, rengøring, gær og proces, herunder iltning.

Derfor inviteres der hermed til Tema team aften i laugets lokaler tirsdag den 28. februar 2023 kl. 19

Arrangement:
Tema Team aften “Mini kursus som øl dommer”
Hvornår:
Tirsdag den 28. februar 2023 kl. 19
Pris:
Arrangementet er gratis
Tilmelding:
Tilmelding eller afbud – nu og senest onsdag den 22. januar kl. 12 til formanden, ved at besvare denne mail
PS:
Kan du ikke, så send gerne afbud så vi har en idé om at der er nogen i den anden ende?

OBS:
– Husk fællesbryg lørdag den 25. februar kl. 8.30

Højt skum

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug