Information

AFLYST – 8. oktober 2022 – Bryggeribesøg – En ud af huset tur

Kære alle,

I bestyrelsens iver for at få kalenderen til at gå op med planlægning af foreningens sidste aktiviteter i år, har vi desværre overset at det planlagte bryggeribesøg desværre ligger i samme weekend som øl festivallen i Brøndby.

Vi ved ikke hvor mange der tager i Brøndby hallen eller hvor mange der hellere ville på tur med lauget? Men der er risiko for at vi ikke kan samle nok deltager til at booke et besøg og også set i lyset at det har været svært at finde et bryggeri der holder åbent denne dag (da de nok er i Brøndby…), ser vi os nødsaget til at aflyse turen.

Vi kigger om det er muligt at finde en ny dato i år, og ellers finder vi en dag i det nye år

Derfor, Bryggeribesøg – En ud af huset tur den 8. oktober 2022 er aflyst

PS: Husk at der er klubaften på tirsdag med temaet “Bagning med mask” kl. 19

Højt skum

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug