Lausaftner

2019 Julebryg Battle

Igen i år blev der konkureret om hvem der havde begået den bedste Julebryg.

Efter videnskabeligt at have smagt på alle de gode bud, blev spændingen endeligt udløst.

Årets Julebryg vinder blev Formanden Kim Bille Christesen med en julestout.

Herefter blev der indtaget julefrokost, med alt hvad der høre til.
Tak til Kent og Henrik + hjælpere for dette.

2019 Generalforsamling

Tirsdag d.22/10 2019 afholdte lauget den årlige ordinære generalforsamling, her kunne formanden for 6. gang fortælle om klubens tilstand.
Gert Maegaard var ordstyre, og ledede forsamlingen med sikker og professionelt hånd, som altid.

Efter den formelde del, havde Arne Haahr lavet mad, i tæt sammenarbejde med Henrik Bach.

Til dessert serverede Chresten Jepsen is, med brændte figner.

Det hele blev skyllet ned med øl, som var i overskud fra Herlev festugen.

2019 Sommerfest

Igen i år blev der afholdt en sommerfest i Herlev Håndbryggerlaug.

Maden var god, øllet var godt og sangene blev sunget med stor kraft og entusiasme

2019 Ølsmagning

Arne Haar og Kim Danø fået til opgave at arrangere en ølsmagning, eneste betingelse var at de ikke tale samtidigt.

Ølsmagningen blev en stor succes, som trak lidt ud.

2019 Off Taste

For anden gang i klubbens historie skulle vi mødes for at smage på øl med dårlig smag.

Arrangementet blev ledet af Kent Brunsted og Dennis Morre

Følgende smage var på menuen
  • Sol øl
  • Metal / Blod
  • Sur mælk. Mælkesyre
  • Rådendt æg / Svovl
  • Eddike
  • Surt / Harsk smør
  • Baby bræk
  • Ost
2019 Gule ærter
Endnu engang afholdte Herlev Håndbryggerlaug sin traditionsrige aften med gule ærter. Denne gang havde Arne og Thomas stået for de “gule ærter”, som i år dog ikke var så gule som navnet lyder.
Ærter og medister var begge kogt i “Why not coconut – kokos, chopotle bourbon porter”, hvilket nok var med til den nye farve, men godt smagte det, og så med en god stærk hjemmelavet sennep til.
Chresten serverede derefter en dejlig hjemmelavet dessert, “Chokolademaltet Dulche de leche is med stoutkokosknas” og hertil serveret med en god stout til.
Tak til arrangøren for en dejlig aften.
2018 Juleafslutning

Juleafslutning 11. december 2018

Bestyrelsen arrangerede årets juleafslutning hvor der blev spist æbleskiver, og smagt på Kents hjemmerørte gløgg, som i år var af den hvide slags.

Arne havde lavet “tip en 13ér” der var i den svære ende af skalaen.

Der blev sunget godt igennem på alle julesangene, og der blev kæmpet bravt under pakkespillet.

Julemanden kom også forbi, og bar Formanden hjem efter en vellykkede aften.

2018 Julebryg Battle
2018 Generalforsamling

Tirsdag d.23/10 2018 afholdte lauget den årlige ordinære generalforsamling, her kunne formanden for 5. gang fortælle om klubens tilstand.
Gert Maegaard var ordstyre, og ledede forsamlingen med sikker og professionelt hånd, som altid.

Efter den formelde del havde Arne Haahr lavet græskarsuppe, i tæt sammenarbejde med Henrik Bach.

Til dessert serverede Chresten Jepsen is, med brændte figner.

Det hele blev skyllet ned med øl, som var i overskud fra Herlev festugen.

2018 Øl-smagning

Temaet var ”Det ser sort ud” og denne gang var det Arne Haahr der professionelt guide os igennem aften med et bredt udvalg af de helt sorte øl.

2018 Sommerfest 16 juni

Den 16. juni var lauget samlet for at holde årets sommerfest.

2018 Øl-smagning

Temaet var ”Påske øl man skulle have smagt i påsken” Kim Danø havde indkøbe et bredt udvalg af dejlig øl, og guide os sikker igennem øl smagningen.
Som overraskelse havde Kim Danø medbragt en Trappist Westvleteren 12 på 12%, som han selv havde hentet i Belgien.  ( Den var også god )

2018 Off Taste

Tirsdag d.13/3 2018 blev der for første gang afholdt et Off-Taste arrangement i klubben. Vi havde været så heldige at få Søren fra Carlsberg til at komme på besøg, for at forklare os om de mange forskellige dårlige smage der kan forekomme i øl. 21 mand var mødt op, og det blev en meget spændende og lærerig aften.

Følgende smage var på menuen
  • DMS
  • Spicy
  • Diacetyl
  • Acetaldehyd
  • Papir
  • Varme påvirket øl
  • Sol bajer
  • Jord
  • Øl blandet med lager eddike
  • Formandens hjemmelavet “øl” ( En hel særlig og rystende oplevelse )
  • Carlsberg Nordic alkoholfri
2018 Gule ærter

Tak til Chresten, Thor og Arne for dejlige gule ærter, dejligt at se og smage det på en ny og spændende måde, skal vi sige, Ny Nordisk, eller Ny Herlev….

2017 Juleafslutning

Juleafslutning 12. december 2017

Bestyrelsen arrangere igen årets juleafslutning og inviterede på Dennis’s “hjemmebragte” æbleskiver og Kents hjemmerørte gløgg, som var blevet suppleret med hvad der nu var at finde i formandens skab af alkohol.

Formanden havde lavet “tip en 13ér” og Arne svarede rigtigt på de 12 spørgsmål der omhandlede øl, men ikke det ene spørgsmål der var om Herlev Kommune, men vandt dog alligevel.

Der blev sunget godt igennem på alle julesangene og der blev kæmpet bravt under pakkespillet, men den ene ende af det lange bord måtte se sig slået efter de 27 minutter, hvor de sad 8 tilbage uden en eneste pakke…

Dennis W. Andersen løb i år med den store julekurv.

2017 Julebryg Battle

Årets julebrygger blev kåret i lørdags under Herlev Håndbryggerlaugs årlige Julebryg battle, 18 øl var indleveret og med en reference øl blev der smagt og bedømt i alt 19 julebryg af alle tilstedeværende medlemmer og vinderen af årets håndbrygget øl blev Tonni Palm Varbæk – Stort tillykke.

Henrik og Kent havde efter smagningen forberedt årets julefrokost og formanden havde lavet “humle” rullepølse, som alt sammen blev indtaget samtidig med at alle julebryggene blev smagt endnu engang og der blev sunget om Rudolf med den røde tud.

 
 2017 Generalforsamling

Tirsdag d.24/10 2017 afholdte lauget den årlige ordinære generalforsamling.
Gert Maegaard var ordstyre, og ledede forsamlingen med sikker og professionelt hånd, derudover fik han overrakt sit 5 års krus af Formanden.

Efter den formelde del havde Henrik Svendsen lavet chili con carne, og Keld Kyllesbeck havde lavet boller, som tilbehør.

Det hele blev skyllet ned med øl, som var i overskud fra Herlev festugen.

Juleafslutning 8. december 2015:

Bestyrelsen stod igen for årets juleafslutning og bestyrelsen inviterede på Dennis’s hjemmebragte æbleskiver og Kents hjemmelavet gløgg med rigeligt med urter.
Bordene var opdelt i tre, hvor slaget om de medbragte pakker skulle stå, og der blev gået godt til terningerne i kamp med formanden ur.
Der var julesange, tip en 13’er og lodtrækning om flotte gaver, hvor Dennis Morre. løb med den store kurv.

44års Stiftelsesfest 2015

Keld Kyllesbech og Henrik Svendsen havde tilrettelagt årets 44års stiftelsesfest og menu. Og bestyrelsen bistod med klargøring og borddækning.
Gæsterne fik serveret Red Grepe Fusion til velkomsdrink. og menuen var Blinis med stenbiderrogn, serveret med Wiibroe årgangsøl 2015. Braiserede svinekæber i øl, serveret med Limfjordsporter fra Thisted bryghus. Hjemmelavet is, serveret med Newcastle brown ale.
Herefter kaffe med og uden whisky, chokolade og masser af dejlig håndbrygget øl.
Et meget vellykket arrangement, der trak lidt ud…….

Gule ærter 2015

Holger Kjelder og Dennis Morre havde tilrettelagt og lavet årets gule ærter med alt hvad der dertil hørte. Og Kim Danø havde medbragt sin egen humlesnaps. Bent Rolsted blev fejeret for sit 25års jubilæum og fik overrakt sin egen messingplade og krog til sit ølkrus, et stort tillykke.

Sæsonafslutning 2014

Kjeld Erlandsen havde kreeret et dejlig let sommerret som blev nydt sammen med Kent Brunstedts hjemmebrygget Hvede, Brown Ale, Imperial IPA og Whisky Stout.
Flot fremmøde og en aften der trak lidt ud…

Generalforsamling 2014

Med boller i karry.

43års Stiftelsesfest 2014

Kent og Keld K. havde arrangeret årets stiftelsesfest og 19 personer deltog. Et meget flot arrangement hvor der blandt andet kan nævnes. Velkomst i de “under renovering” bryglokaler med hjemmebrygget Champange Øl, rejecoktail og hertil Hvedeøl, lækkert mørt oksekød og hertil Brown Ale, hjemmelavet citronis, vanilleis og øl-is og hertil portvin
Makering af 2×25års jubilæum og underholdning ved Holger, med sang og “Den sorte boks”

Gule ærter 2014

Michael havde arrangeret og lavet årets gule ærter. Der blev serveret gule ærter, røget flæsk og kogt medister og flæsk. Alt sammen skyllet ned med vores egen Brown Ale og Kjelds brændevin.
En meget hyggelig aften.

Juleafslutning 2013

AnneMargrethe og Jan arrangerede igen i år gløøgaften med æbleskiver og pakkeauktion.