Nyheder

VIGTIG INFORMATION om Damp og Brandalarm i HH

Kære medlemmer

Vi har desværre oplevet at brandalarmen er gået i gang pga. damp under et bryg?

I dette tilfælde var det brygning på eget anlæg og selvom at alt udsugning var tændt og vindue åbent, så udløste det desværre alligevel en alarm med besøg af brandvæsnet til følge.

Derfor er det vigtigt her at præcisere, at begge udsugningsmotorer altid SKAL være tændt og husk at justere for hastigheden på begge motorer, så de suger mere i takt med at der koges mere og laves mere damp!
Skulle der være mere damp i rummet end man kan se at udsugeren kan trække ud, skal man hurtigst muligt forsøge at minimere dette ved. evt. også at åbne vinduer og døre og få luftet ud!

Brygger man på eget anlæg SKAL man stille dette så tæt på klubbens urt koger som det er muligt, altså ved udsugningstragten! Der må IKKE brygges på bordet, hverken i køkken eller vaske området eller andre steder i lokalet.

Et tilkald af brandvæsnet kan i værste flad koste 7500,- for et fejlkald….

PS:
Husk tilmelding til Tema Team aften “mini kursus som øl dommer” den 28. februar udløber i morgen den 22. kl. 12. Vi håber at flere vil tilmelde sig!

Højt skum

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug