(4) Fællesbryg til Herlev Festuge 2022

Kære medlemmer,
Tapning på fustager:
Kent har bedt mig efterlyse nogle friske bryggere der vil hjælpe ham med at tappe øl på fustager lørdag den 4. juni kl. 800
– Kent er klar over at det er pinse, men håber alligevel at der er en 4-5 stykker der kan afsætte en lørdag morgen/formiddag, så sørger han for at der er lidt morgenbrød til de morgen friske.
– Har du mulighed for at hjælpe, så giv lige Kent besked direkte på mail!
Kølekapacitet:
Når øllet er tappet og efter karboneret ved stue temperatur, så skal det på køl. Derfor skal der frigives plads i flere køleskabe da det drejer sg om ca. 20 fustager der skal på køl, umilddelbart op til- eller senest lige efter sommerfesten og vi skal også bruge køleskabsplads til maden i ugen op til festen den 18. juni.
– Derfor, har du noget stående i køleskabene i klubben som kan tages ud eller hjemtages, så sørg meget gerne for at det fjernes så der bliver plads til mad til festen og fustager til festugen.
– Står der noget uden navn på bliver det fjernet – Er der navn på bliver du kontaktet hvis det bliver nødvendigt med mere plads i køleskabene.
– Lørdag den 4. juni fra kl. 8
– Tilmelding direkte til Kent på mail: kentbrunstedt@gmail.com
Husk også tilmelding til sommerafslutning og jubilæumsfest senest den 1. juni kl. 12
Højt skum
 
Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug