Håndbryggerne på ølfestivalen 22-23 oktober 2021

Kære medlemmer,

Det er, og har gennem længere tid været noget usikkerhed om i hvilken form den nye udgave af ølfestivallen i år kommer til at blive. Både i forhold til Corona, men også i forhold til de tidligere år.

Nu er der glædeligt nyt til alle håndbryggere, idet at Ølministeren for håndbryggerstanden netop har udsendt tilmeldingsformular til åres ølfestival.

Hvis du ønsker at deltage med dit eget håndbrygget øl på årets ølfestival den 22-23. oktober 2021 kan du udfylde formularen via dette link:
• https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdATwXo3lmEDqnpSgOQnB1DYT-zNZ72AB2wQ0GZaoH_aqfk_Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Jeg gør dog opmærksom på, at der bliver ingen fælles koordination fra min side i år. Men det skal ikke forhindre dig i at ønske at stå sammen med andre fra Herlev Håndbryggerlaug, bare skriv det i formularen.
• Er der nogen der kunne tænke sig at være “tovholder” for dem der evt. vil repræsentere HH, lave etiketter og indsende disse til ministeren, så kontakt mig gerne.
• Tilmelder du dig til årets festival, så skriv også gerne tilbage til mig, så giver jeg besked videre til den der evt. melder sig som tovholder.

Højt skum

Kim Bille Christensen