(1) Herlev festuge 3. – 4. september 2021

Kære medlemmer,

Tak til alle som deltog på turen til Refsvindinge, det var en meget fornøjelig tur!

Efter flere dage med høj sol og varme over Danmark så det har været svært at holde øllet koldt, kommer der endelig (hvis man tør sige det) en smule regn og smitte tallet går den rigtige vej. Ikke at de to ting umiddelbart har noget med hinanden at gøre, så krydser vi alligevel fingere for at sommerferien bliver vendepunktet så vi alle kan mødes igen den 24. august. Hvilket også betyder, at der er gode udsigter til at årets Herlev festuge i år kan gennemføres den 3.-4. september 2021.

Planlægningen til årets festuge er lidt anderledes i år, idet at vi ikke i år har nedsat bryghold og vi har gået og været lidt afventende i forhold til at brygge øl hvis det igen blev aflyst, men som sagt er udsigterne gode pt.

Vi har i år valgt at “nøjes” med 4 haner og måske 2 mere, idet vi har noget øl på lager som er brygget og gerne skulle være drikkebart på dagen. Har du her under Coronatiden brygget noget øl som du måske havde tænkt var oplagt til festugen, så hører vi gerne fra dig.

Da vi endnu ikke har haft mulighed for at vise hvordan den nye mæskegryde virker, er Kent udvalgt til at stå for de fire bryg som skal brygges her hen over sommerferien og finde nogen som kan hjælpe.
Der vil blive opslået på hjemmesiden eller her via e-mail om hvornår der brygges “fællesbryg” og det vil da være muligt at komme ned og studere hvordan den nye mæskegryde virker.
– Første brygning forgår på søndag den 27. juni kl. 9 og man er velkommen til at kigge forbi

Jeg er klar over at Kim Danø også er i gang med at “værge” deltager til Øllets dag arrangementet om lørdagen, hvilket også er et ganske hyggeligt arrangement. Men vi håber selvfølgelig at alle medlemmerne vil sætte kryds i kalenderen den 3-4. september og melde sig til vagtplanen og prioritere at deltage i festugen sammen med Herlev Håndbryggerlaug.
– Der sendes tilmelding til vagterne ud senere

Højt skum

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug