Godt Nytår

Kære medlemmer,

Her på årets sidste dag sender jeg på vegne af hele bestyrelsen en nytårs hilsen til jer alle, med ønsket om et forhåbentlig mere positivt (bryg)år, end det vi nu er på vej ud af.

Vi kommer desværre ikke uden om at vi tager Covid-19 med ind i 2021, men der er dog et lys i mørket idet at vaccineringen af alle borger er kommet godt fra start, hvilket jo er positivt, men tager tid. Derfor ændre det ikke ved, at der fortsat er mange begrænsninger og anbefalinger som vi fortsat skal respektere og forholde os til, og som ændre sig alt efter hvordan smittetallet ændres.

Derfor skriver jeg i denne nytårs hilsen ikke noget om hvornår vi forventer igen at kunne mødes, det vil være omsonst da ingen kan spå om dette, i stedet meddeles det hermed at alle aktiviteter for 2021 foreløbigt er udsat på ubestemt tid.

Så snart samfundet er på ret køl og begrænsningerne er minimeret til at vi på forsvarligvis igen kan mødes, så giver vi besked!

I mellemtiden opfordre vi til at ALLE der har noget opbevaret i klubben (udstyr, flasker og øl) som ikke står på egen hylde, skynder sig at få det fjernet idet der jo i formandens beretning stod, at alt der ikke var fjernet senest i dag den 31. december 2020, dette gælder også alt øl til eftergæring der ikke er forsynet med navn og dato (dd.mm.åååå) og som har stået mere end 3 mdr. vil blive fjernet uden varsel først i det nye år, og det sætter Corona altså ikke en stopper for!

Til information:

  • Der er indkøbt en ny kipgryde som erstatning for mæskegryden idet glaspladen igen er knækket, og vi måtte konstatere at det nok ikke var en optimal løsning med en glasplade som mæskebord. Den nye kipgryde er ved at blive installeret, og er forhåbentlig kørerklar når vi igen kan mødes i det nye år, og så alle kan få en instruktion i hvordan den virker.
  • Skolebetjenten (Kim) er gået på pension, der er kommet en ny som varetager to skoler. Jeg har endnu ikke mødt ham og ved derfor ikke hvad han hedder?
  • Vi skal i det nye år have fundet på en holdbar løsning på at få repareret vores gulv. Er der nogen der har et forslag og eller gerne vil give en hånd med, så giv gerne lyd?

Rigtig godt nyt (bryg)år ønskes I alle og alt det bedste for jer og jeres nærmeste

På bestyrelsens vegne

Højt skum
 

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug