(9) Opdatering – Aflysninger og Corona konsekvenser for Herlev Håndbryggerlaug

Kære medlemmer,

Det kommer nok ikke bag på nogen, men bestyrelsen har nu truffet beslutningen og aflyser de resterende arrangementer for året 2020.

Herlev Håndbryggerlaug aflyser al aktivitet, foreløbigt til og med den 31. december 2020

Hvordan det kommende år ser ud vides endnu ikke, men bestyrelsen har besluttet ikke at planlægge mere og vil afvente da vi ikke har tiltro til at der kommer til at ske så mange ændringer eller åbninger, som kunne retfærdigøre at vi mødes.

Bestyrelsens planer om vores kommende jubilæum er også indstillet foreløbigt da vi ikke har tiltro til at det er muligt at gennemføre vores planlagte reception og jubilæumsfest på de datoer der er fastlagt i februar. Men vi må afvente og se og vi håber at de kan gennemføres på et andet tidspunkt.

Vi håber, I alle har forståelse for vores beslutning, og vi beklager eventuelle gener vores beslutning måtte medføre.

Højt skum
 

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug