Kursus i rengøringsprocedurer

Kære medlemmer

Bestyrelsen har længe arbejdet på en plan for hvordan vi sammen kan vedligeholde og ikke mindst renholde vores fælles udstyr og lokale.

Det har resulteret i at der er indkøbt nogle lidt skrappe rensemidler og disse SKAL bruges når foreningens udstyr er, og har været i brug, hvergang!

Men, da det er nogle skrappe midler så kræver det en instruktion i at kunne blande dem sikkert og korrekt for at de både virker, men også så der ikke går noget galt, før under og efter!

Derfor Indkalder bestyrelsen ALLE der ønsker at brygge, tappe, eller gøre andet brug af foreningens lokaler, det gælder også dem der kun brygger på eget udstyr i lokalet, til et mini kursus i rengøringsprocedurer og sikkerhedsforskrifter og hvor CIP’ning af udstyr og håndteringen af kemien gennemgås.

Det er vigtigt at understrege at ALLE der ønsker at brygge i foreningen fremover skal have været gennem dette “kursus”! Og da det er frivillige kræfter, så holdes det ikke særligt tit. Så derfor, prioriter derfor denne aften og mød op og få en grundig gennemgang så alle er trygge ved både at bruge det, men også efterfølgende kan brygge noget godt øl der ikke er inficeret.

Dato og tid:

Tirsdag den 25. februar kl. 1900

Tilmelding:

På e-mail til formanden senest fredag den 21/2 kl. 1200

Mødepligt:

Husk at der er mødepligt for alle der på et eller andet tidspunkt ønsker at brygge, eller være med til at brygge, så tilmeld dig med det samme!

God vinterferie til alle og husk at følg med på hjemmesiden som løbende opdateres

Højt skum
 

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug