Bryghold til Herlev festuge

Kære medlemmer,

Hermed en oversigt over de øltyper og bryghold der blev aftalt på vores møde i tirsdags

Vigtigt for de bryg ansvarlige:

  • Få aftalt med dine bryg assistenterne hurtigst muligt hvornår i brygger og book datoen i bookingkalenderen, skriv FÆLLESBRYG og ØLTYPE i bookingen så alle kan se og evt. deltage som hjælpere.
  • Så snart opskriften er lavet, så send den til Kent på kentbrunstedt@gmail.com, så forsøger Kent at kordinere evt. fællesindkøb da vi kan spare lidt her.

Øllet skal være klar til den 25. august og vi anbefaler at øllet brygges senest:

  • Classic: uge 9
  • Pale Ale: uge 20
  • Hvede: Uge 20
  • IPA: Uge 24/25
  • Blond: 20/22
  • Stout: NU

Julebryg 2020:

Der var ingen der meldte sig til at brygge en lille potion julebryg. Så går du/i med en lille skumnisse i maven og næsten ikke kan vente til det er jul igen, så kan tiden fordrives med at brygge lidt klub juleøl som vi kan nyde i november og december….

Skriv til formanden, reglerne er de samme som fællesbryg til festugen.

PS:

Husk tilmelding eller afbud til gule ærter senest på onsdag kl. 12. Pt. 2 tilmeldte, 3 afbud og ingen kokke…?

Højt skum
 

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug