Julebrygbattle

Kære medlemmer

Herlev Håndbryggerlaug Invitere igen i år til årets Julebryg Battle og julefrokost i foreningens lokaler lørdag den 30. november kl. 14.30

Der bliver disket op med jule lækkerier, a`la julefrokost og forhåbentlig en masse gode håndbrygget juleøl.

Adgangsbilletten til dette arrangement (udover deltagerprisen), er at du skal medbringe julebryg og igen i år er flasketype/dåse og størrelse valgfri, du skal blot medbringe ca. 2 liter julebryg, eks. 6×0,33 – 4×0,5 -3×0,75 af samme type øl, efter eget valg pr. person. Antal liter kan blive justeret, alt efter hvor mange der tilmelder sig.

Alle øl skal have navn på flasken/dåsen og skal være indpakkes i sølvpapir inden aflevering, så ølmærke og navn ikke kan ses ved indlevering!

Det behøver ikke at være hjemmebrygget øl, købe øl er velkommen, men det er kun eget hjemmebrygget øl der deltager i selve konkurrencen om at blive årets julebrygger.

Øl på fustage kan deltage, men skal serveres i kander og forvent at der nok bliver smagt lidt ekstra på disse…

Alle deltager er med i smagningen og med til at afgøre årets julebrygger 2019, nærmere detaljer på selve dagen.

Det er tilladt – og helt på eget ansvar – at medbringe sin partner m/k

– PS: Til info vil min kæreste Helle gerne med, men kun hvis der deltager andre kvinder. Så vi håber at der er andre der også gerne vil deltage….?

Pris pr. person (udover de medbragte øl) kr. 125,- Som overføres til foreningens konto ved tilmelding.

Tilmelding og evt. afbud skal ske senest mandag den 18. november kl. 12 til formanden på e-mail mail@herlevbryg.dk og betaling sker til foreningens konto, straks ved tilmelding på konto: 2277-6276 923 933

Højt jule skum

Henrik, Kent og Rudolf

Højt skum
 

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug