Information

Tur til D’øl

Kære medlemmer,

Tilmelding til bryggeri besøg hos D’øl i Lejre lørdag d. 5. oktober 2019

Vi nærmer os tiden sig for årets legendariske bryggeri besøg. I år går turen til Lejre hvor vi skal besøge D’øl og hvor vi skal smage et bredt udvalg af deres gode øl.

Udover at smage D’øl gode håndbrygget øl og hører en masse røverhistorier, har vi arrangeret et lille grill arrangement og der er mulighed for at tilkøbe ekstra smagsprøver af det gode øl fra D’øl

Turen foregår med tog og på gå-ben (ca. 22 minutters gang fra vi står af til bryggeriet) og vi mødes på Herlev Station, lørdag den 5 oktober kl. 9.40

Hjemturen foregår på samme måde, men selvfølgelig først når vi har drukket og spist op.

Når turen går tilbage mod København kan du vælge at sige tak for i dag og stige af toget hvor du vil, eller du kan vælge at fortsætte på dødsruten, hvor vi fortsætter mod flere spændende øl-oplevelser.

Prisen for arrangementet er for medlemmer kun kr. 225,00 som indeholder smagning hos D’øl, Grill arrangement og forplejning i toget (klubben giver et pænt tilskud). Derudover skal du selv afholde rejseudgiften med tog, så husk rejsekort.

Det er muligt at invitere en ven eller konen med på denne tur, dog helt på eget ansvar. Prisen for ikke medlemmer er kr. 345,- og DU skal sørge for indbetaling af gæsten ved at angive ”D’øl + dit navn +1” på indbetalingen.

Vigtige informationer:

Vi mødes lørdag den 5. oktober kl. 9.40 på perronen på Herlev station (toget afgår kl. 9.57 og vi venter ikke på nogen!).

Der er også mulighed for at hoppe på toget på Hovedbanegården når vi skifter til regionaltog mod Holdbæk “RE Holdbæk St.” Toget her afgår kl. 10.26!

Vi håber at rigtig mange vil deltage på turen.

Tilmelding nu og senest onsdag den 25. september kl. 12 til formanden på mail@herlevbryg.dk

Samt betaling nu og senest den 25. september på foreningens konto nr. 2277- 6276 923 933
Mærket med “D’øl og dit navn”. Og har du en ven med, så mærker du indbetalingen med med “D’øl + dit navn +1”

Højt skum
 

Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug