Klubmesterskab 2018 “Opdateret”

Klubmesterskabs aften 27. marts 2018

 

Formanden bød velkommen og takkede Jan Van Der Loo for at have forbedret lidt god mamse som vi skulle nyde, når vi har kåret årets klubmester 2018.

Men inden det havde formanden en trist meddelelse, idet at det ene varmelegeme i vores opvaskemaskine var brændt af og da vores Miele mand Søren desværre var på Påskeferie blev alle forberedt på at der var fælles opvask efter middagen.

Vi havde i år fornøjelsen af at have to nye dommere, Allan Nielsen og Susanne Yun Kragh som i lørdags havde fornøjelsen at nyde og bedømme de øl der var indleveret.

Der var tilmeldt 14 øl, hvoraf de 13 var var i kategori 4 og en enkelt i 9C og de fordelte sig på 11 4E, Amerikansk pale ale og 2 4G Kölsch.

 

Og vinderen blev, Kent Brunstedt og Tommy Haase med deres Amerikanske Pale Ale. Stort tillykke.

Se billeder fra aftenen her

 

Tilmelding for deltagelse i årets klubmesterskab og spisning følger her:

 

Klubmesterskab 2018 afholdes tirsdag den 27. marts kl. 19 med spisning, hvis der er nogen der vil lave mad? Og Indleverings frist for øl til bedømmelse skal ske senest fredag den 23. marts kl. 15, Øllet sættes på kummefryseren i klubben.

 

Jeg skal bruge følgende informationer fra dig:

  • “Jeg” deltager i klubmesterskabs/laugs aftnen og spisning den 27. marts? ja/nej
  • *”Jeg” stiller op og indlevere xx antal øl i kategori xx (hvis du indlevere øl sammen med andre så skrive det, så der ikke bliver registret dobbelt antal)
  • “Jeg” vil gerne lave mad? ja/nej
  • “jeg” må desværre melde afbud?

*Grunden til at antal øl og stilart skal oplyses er for at øl dommerene kan nå at indkøbe reference øl i de rigtige kategorier, eller i den som der er flest indleveret i.

Al info og regler om deltagelse i klubmester står på hjemmesiden, og husk nu at overholde det hele, ellers bliver øllet ikke bedømt!  http://www.herlevbryg.dk/2018/03/01/klubmesterskab-2018/

 

Tilmelding og svar på ovenstående hurtigst muligt og senest onsdag den 21. marts kl. 12

 

Højt skum

 

 

 

 

 

 

Klubmesterskab 2018 – Dato 27 marts

Stilarten er: 4. Lys ale

Øl til bedømmelse skal være indleveret senest fredag den 23 marts kl. 15.00

Bemærk at der altid dømmes ud fra seneste opdaterede stilarts udgave.
Se seneste udgave her 

 

Regler for deltagelse i klubmesterskab i Herlev Håndbryggerlaug.

 Alle medlemmer kan deltage. Der dystes i en stilart og stilarten bestemmes af tidligere års klubmester. Klubmesteren skal senest 3 uger efter årets klubmesterskab, meddele formanden hvilken stilart der skal dystes i næste år. Der må ikke vælges samme stilart to år i træk og stilart nr. 12. Syrligt øl må ikke vælges da denne type ikke må brygges på foreningens anlæg.

Der skal indleveres 2 stk. 50-66cl eller 4 stk. 0,33cl flasker af hver type, flasketype underordnet. Flaskerne stilles i klublokalet.

Med en løs etiket om halsen, eller klistermærke og kun med Medlems nummer, Stilart nr. og Bogstav. Der må ikke være etiketter, logo eller andet på flasken!

Indleveres der mere end en øl fra samme brygger i samme stilart, må der i parantes noteres (1) – (2) osv. efter medlemsnummer så bryggeren selv ved hvilket bryg der er bedømt.

 

Der kan indleveres øl uden for kategori, men det er kun den valgte stilart der kan deltage i klubmesterskabet og øldommerne forbeholder sig ret til at prioritere årets stilart og kun bedømme øl uden for kategori hvis der er tid.

 

Der bedømmes ud fra Foreningen Danske Øldommeres seneste opdaterede stilarts udgave.
Se seneste udgave her

Point skalaen er:

Outstanding 45-50 point

Excellent 38-44 point

Very Good 30-37 point

Good 21-29 point

Fair 14-20 point

Problematic 0-13 point