Invitation til gule ærter tirsdag den 23. januar kl. 19.00 / Nytårs Taffel

Kære Medlemmer

Tak til Chresten og Thor for et flot “Nytårs taffel” arrangement i aftes. Flot initiativ og meget hyggeligt!

Se alle billederne her

 

 

Der har desværre ikke været den ønskede respons på efterlysningen af nogen til at lave gule ærter? Men Chresten og Thor har meddelt at de så igen går i køkkenet og gerne vil lave gule ærter i år.

Foreningen invitere hermed til Gule ærter tirsdag den 23. januar kl. 19.00

Af hensyn til indkøb og forberedelser er der selvfølgelig en svarfrist, så venligst respekter denne og svar tilbage med det samme om du kommer eller ej!

Derfor: Tilmelding (afbud modtages også), senest fredag den 19. januar kl. 12.00 ved at besvare denne mail (eller ring/sms på 40 38 18 16 til formanden).

Vi glæder os at se så mange som muligt

Diverse ekstra information:

  • I min nytårs mail fik jeg skrevet klubaften ud for den 27. marts, der skulle selvfølgelig stå KLUBMESTERSKAB, se mere på hjemmesiden. Og vi efterlyser nogen til at lave mad til denne aften!
  • Kent har bedt mig videresende dette link til en lærerig hjemmeside med en masse god information, specielt også til dem som er lidt nyere bryggere: http://www.humleporten.dk
  • Der er så småt ved at komme liv i de bryggrupper der blev nedsat til brygning til Herlev Festugen. Så snart jeg får information og brygdatoer kommer disse på hjemmesiden, så dem der gerne vil kigge overskulderen kan deltage.
  • Husk at kigge på hjemmesiden og kalenderen, den opdateres løbende med informationer og arrangementer, specielt kan nævnes vores tur Spybrew tirsdag den 27. februar og til Braunsteinlørdag den 21. april, sæt X !

 

Højt skum
Kim Bille Christensen
Formand – Herlev Håndbryggerlaug